Heel Woongoed Bakt!

3 juli 2022
tekst: Debbie Huisman

Woongoed Zeist is gestart met een nieuw initiatief: ‘Heel Woongoed Bakt’. Regelmatig bakken collega’s van Woongoed een taart voor een of meer huurders of voor een samenwerkingspartner. Vanuit de kernwaarde ‘Klantgericht’ geeft Woongoed Zeist graag oprechte aandacht én draagt ze waar mogelijk bij aan meer onderling contact en verbinding.

Taart voor Wijkinloophuis Kerckebosch
In februari overhandigde complex- en wijkbeheerder Cor van der Maas de vrijwilligers van Wijkinloophuis Kerckebosch een Mediterrane appeltaart (gebakken door Gerda Hullegien, manager Wijken) en een chocolade stroopwafelcake (gebakken door Debbie Huisman, communicatieadviseur). Een tekening van Erica Steehouder (medewerker projectparticipatie) maakte de verrassing compleet.

Wijkinloophuis Kerckebosch is een organisatie van, voor en door bewoners van de wijk Zeist-Oost. Een plek in de wijk waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar ondersteuning beschikbaar is en waar mensen zich voor buurtbewoners inzetten die wat hulp kunnen gebruiken. Je vindt het wijkinloophuis Prinses Margrietlaan 32, op de begane grond van woongebouw Zwaluwnest. Klik hier voor meer informatie en het activiteitenprogramma.

Taart voor HuurdersPlatform Seyst
In april overhandigde Gerda Hullegien (manager Wijken) aan de leden van het HuurdersPlatform Seyst een appeltaart. Ze waren bij Woongoed Zeist op het kantoor aan de Steniaweg voor een vergadering. Woongoed spreekt hiermee haar blijdschap uit voor hun inzet en de constructieve samenwerking. De taart werd gebakken door wijkconsulent Marco van Dijk en zijn dochters.

Het HuurdersPlatform Seyst komt op voor de belangen van alle huurders van Woongoed Zeist. De leden adviseren en overleggen met Woongoed Zeist over beleidszaken die alle huurders aangaan. Denk aan woningtoewijzing, huurverhoging, servicekosten, nieuwbouw, renovatie-investeringen en energiebesparingsbeleid. Klik hier voor meer informatie.

Taart voor Abrona
In juni overhandigden Cor van der Maas (complex- / wijkbeheerder), Dennis Bosdriesz (senior technisch beheerder), Kiki Bouwman (vastgoed/VvE specialist) en Marjory Liong-A-Kong (medewerkster Klantenservice) een taart aan medewerkers van zorgpartner Abrona (zie foto bovenaan). De taart werd gebakken door concerncontroller Simone van den Berg. Abrona huurt van Woongoed in het Binnenbos in Kerckebosch. Iedere drie maanden bespreken ze de onderlinge samenwerking.

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Woongoed Zeist:
Gemengd wonen in de Seyster Veste

Meer variaties op de titel van die tv-serie:
Heel Holland Hondt

Volgende artikel:
Kunstkaravaan De Bonte Boel

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.