Voor jonge mantelzorgers: boswandeling met ezels

12 maart 2020
tekst: Vanessa Houthuizen; foto: Ezelsociëteit Zeist

Als één van je ouders, je broer of zus langdurig ziek is, een aandoening of beperking heeft, dan heb je thuis te maken met mantelzorg. Zorg geven, zorg organiseren en zorgen maken heeft vaak een impact op het hele gezin. Ook al lukt het om het in goede banen te leiden, de mantelzorg in het gezin betekent vaak dat (één van) de kinderen verantwoordelijkheden of zorgen kent/kennen die andere leeftijdsgenoten niet hebben.

Mantelzorg in gezinnen komt veel voor, en toch is het lang niet bij iedereen bekend. Het Steunpunt Mantelzorg Zeist organiseert daarom leuke activiteiten voor deze kinderen/jongeren met als doel een gezellige, ontspannen middag met elkaar hebben. Op zaterdag 28 maart zijn we bij de Ezelsociëteit Zeist. Ezels zijn bijzondere dieren en het is leuk om te zien hoe ze op je reageren. We nemen de ezels mee het bos in voor een speciale boswandeling. Afsluitend is er een lunch.

Leeftijd +/-7 – 15 jaar. Tijd: 11:00 – 14:00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht en kan tot 24 maart. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je een berichtje sturen naar het Steunpunt Mantelzorg Zeist of telefonisch contact opnemen.

Email: info@mantelzorgzeist.nl
Tel: 030-6925319 / 06 53 747 639
Website: www.mantelzorgzeist.nl

 

Volgende bijdrage: Nieuwe sport in Zeist: Padel!

 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.