Doe nu een gratis gezondheidscheck

12 oktober 2022
tekst: Aty Dommisse

“Vandaag de dag weten we beter dan ooit tevoren hoe belangrijk een goede gezondheid is. Maar hoe onderhoud je je gezondheid zo goed mogelijk op een natuurlijke manier?”

Open dag
Antwoord op deze en andere vragen kunnen bezoekers krijgen op de ‘Open dag voor natuurlijke Gezondheid’, vertelt een enthousiaste Daphne Ene, een van de organisatoren. De dag vindt plaats op 23 oktober van 10.00 uur - 16.00 uur in de Adventkapel, Amersfoortseweg 18, Huis ter Heide, in samenwerking met ADRA Share en Care.

Verschillende organisaties die zich bezighouden met natuurlijke gezondheid zullen aanwezig zijn. Ook kan men deelnemen aan interessante gratis workshops, lezingen en heerlijk vegan lunchen. Daarnaast kun je bij stichting ADRA Share en Care tussen 13:30 – 15:30 een gezondheidscheck up krijgen op de locatie Pr. Alexanderweg 1D, Huis ter Heide.

Presentje
De eerste 100 bezoekers krijgen een presentje. Naast vegan producten zijn er gezondheidsboeken zowel in het Nederlands als Engels.

Aanmelden voor de gezondheidscheck
Aanmelden is alleen nodig voor de gratis gezondheidscheck! Hiervoor kunt u zich opgeven vóór woensdag 19 oktober. Dit kan via de website van ADRA share & care: https://adrasharecare.nl/

ADRA Share & Care Is een stichting met als doel het welzijn van de medemens.
Met deze dag beoogt de stichting bij te dragen aan een betere gezondheid voor elke bezoeker!

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over gezondheidschecks:
Word gezond en gelukkig

Meer over gezondheid:
Genezen

Volgende interview:
Heel confronterend om te schrijven in je moedertaal

 

Reacties

Sinds wanneer is jullie magazine een medium voor Adventisten? Wat maakt natuurlijke gezondheid gezonder dan gewone gezondheid? Ik ga naar mijn huisarts voor gezondheidadvies niet naar een geloofsgemeenschap.

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.