Bedrogen

Pien van de Lest en Valerie Smit, twee zestienjarige meisjes uit Zeist, hebben een boek geschreven: “Bedrogen - Twee vriendinnen verstrikt in een mysterieus verleden“

Het boek gaat over twee vriendinnen, Lillian en Lia, die een vrij normaal leven hebben. Gezellige vrienden, lieve vriendjes en leuke hobby’s. Het kan eigenlijk niet beter. Daar komt verandering in als een groepje vreemde mannen in hun leven verschijnt. Op het moment dat een nieuwe jongen op school de gevoelens van beide meisjes overhoop gooit en gevaar veroorzaakt, staat hun wereld pas echt op zijn kop. Met gevaar voor eigen leven komen ze stukje voor stukje dichter bij de waarheid. Maar gaat dit niet ten koste van hun vriendschap? En is het wel zo verstandig om altijd maar meer te willen weten?

Valerie Smit en Pien van de Lest zijn twee vriendinnen van zestien jaar. Beiden zijn ze al sinds jongs af aan aan het schrijven, maar dit leidde nooit tot een volledig verhaal. Totdat ze samen bedachten om een bucketlist te maken. Wat begon als een grappig idee, groeide uit tot Bedrogen.

Dit young adult boek is uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. ISBN: 9789463899420. Verkoopprijs: € 20,50

 

 Volgende bijdrage: Meike's kijk op Zeist: Slotgracht

 

Bijdrage: 
Recensie: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.