Bedankdag bewonerscommissies

19 november 2022
tekst: Debbie Huisman

Veel huurders zetten zich vrijwillig in voor hun complex, straat en wijk. Om hen te bedanken organiseerde Woongoed Zeist op woensdag 19 oktober voor de leden van de bewonerscommissies en het HuurdersPlatform Seyst een “Bedankdag” op de KNVB-Campus in Zeist. Bewegen, samenwerken en elkaar ontmoeten stond centraal. De opkomst was goed en dat geldt ook voor de sfeer.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst
Bert van Oorschot (voorzitter Huurdersplatform Seyst) en Rob Wassenberg (directeur-bestuurder Woongoed Zeist) ondertekenden de samenwerkingsovereenkomst tussen Woongoed Zeist en HuurdersPlatform Seyst. Peter Rijpstra gaf een uitleg over de vernieuwde website van HuurdersPlatform Seyst. Deze is nu online én nog in ontwikkeling.

Ideeën voor uw wijk in beweging
Namens de gemeente sprak Sander Kloos, accountmanager Sport en Bewegen. De gemeente heeft een gezonde en sportief Zeist als missie en stimuleert onder andere een gezonde leefstijl. Met sport- en beweegaanbod wat voor iedereen toegankelijk is.

Sander deed een oproep om contact op te nemen als er ideeën zijn in een wijk om in beweging te komen. Dit kan van alles inhouden. Bijvoorbeeld een verzoek voor een hometrainer in een complex tot wekelijks een yogales. Sportief Zeist, de uitvoeringspartner van de Gemeente Zeist, kan de verbindende schakel naar de oplossing zijn.

Rondleiding KNVB terrein
Daarna kregen de commissieleden een rondleiding over het KNVB-terrein. Ze bezochten het teamhotel, de VAR ruimte en kregen een rondleiding in het Voetbal Medisch Centrum. Met hun expertise verzorgen sportartsen en fysiotherapeuten de sporters en sportmedische begeleiding van de nationale voetbalteams. Sinds 2010 mag het Sportmedisch centrum zich door zijn expertise en faciliteiten een FIFA Medical Centre of Excellence noemen.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Debbie schreef eerder:
Samen klussen, tuinieren, koken, praten en breien

Meer over Woongoed Zeist:
Woongoed Zeist

Volgende artikel:
Stem op Kees Linnenbank!

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.