Bijzonder Beatlesfeest in Zeist

24 oktober 2021
tekst: Herma Luiten

Op zaterdag 6 november komt de unieke Beatles tributeband One After 909 naar Zeist en staat Poppodium De Peppel in het teken van de revival van de muziek van de legendarische “Fab Four”.

In een muzikale carrière van nog geen tien jaar tijd werden The Beatles de grootste en meest invloedrijke band ter wereld. Ruim vijftig jaar na de breuk houdt de muziek van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr nog steeds miljoenen mensen wereldwijd in hun greep. Ze staan bovenaan de lijst met meeste nr. 1 hits in Nederland, met onder meer Let It Be, All You Need Is Love en Yesterday.

Nog altijd actueel
Eind november komt de documentaireserie Get Back uit, over het opnemen van het album Let It Be. Dit gebeurde in drie weken tijd nadat de groep in april 1970 uiteen ging. Menig Beatlefan zit met smart te wachten op deze nooit eerder vertoonde beelden. Dat de muziek anno 2021 nog altijd actueel is blijkt wel uit de miljoenen platen die ieder jaar nog steeds wereldwijd verkocht worden. En nog steeds staan Paul McCartney en Ringo Starr voor uitverkochte zalen.

Coverband One After 909
One After 909 is een van de beste en populairste Beatles tributebands van Nederland. Afgelopen jaren groeide de bekendheid van de band van lokaal, naar nationaal en zelfs internationaal. Zo speelden zij o.a. meermaals in de bakermat van The Beatles: The Cavern Club in Liverpool, maar ook in Duitsland en België. One After 909 kenmerkt zich door een authentieke vertolking van ruim 100 The Beatles songs. Bij het zien en horen waan je je terug in de jaren 60. Niet alleen de gelijkklinkende stemmen van de heren, maar vooral het enthousiasme is wat elk optreden tot een feest maakt.  Met je ogen dicht dwaal je af naar de tijden van Paul, John, George en Ringo.

Waan je op 6 november in De Peppel even terug in de jaren 60 en geniet van de authentieke en enthousiaste vertolking van al die fijne Beatles songs. De deuren op de Montaubanstraat 106 gaan open om 20.30 uur en kaarten zijn voor € 15 (groepstickets € 55) verkrijgbaar via www.peppel-zeist.nl.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over de Beatles:
I should have known better

Meer over De Peppel:
De mooiste foto van: Janny Smits

Volgende bijdrage:
De mooiste foto van: Joke Bouwmeester

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.