Lotenverkoop De Zonnebloem Zeist

 
De Zonnebloem afdeling Zeist, lotenverkoop 2020 - 12 april t/m 30 september 2020
 
De Zonnebloem (ZB) afdeling Zeist zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. De jaarlijkse lotenverkoop is een belangrijke bron van inkomsten voor onze Zeister afdeling. Hiervan organiseren wij gedurende het jaar allerlei activiteiten voor onze Zeister Zonnebloem gasten, zoals een gezellige bustocht, een toneelvoorstelling of een lunch op een mooie toegankelijke locatie. En nu, tijdens de coronacrisis, bellen we veel met onze gasten, sturen of brengen we een kaartje om een hart onder de riem te steken en vrolijken we hun dag op door bijv een plantje, of een puzzelboek en een gebakje te bezorgen.
 
In verband met COVID verkoopt De Zonnebloem afdeling Zeist de loten nu ook online!
 
Ga naar http://www.zonnebloemrh.nlselecteer Zeist en bestel 1 of meer loten van € 2,00. U betaalt via iDeal het verschuldigde bedrag en u ontvangt per omgaande in uw emailbox de lotnummers van de loten die u besteld heeft. Zodra de trekking op 12 oktober a.s. heeft plaatsgevonden, krijgt u binnen 3 dagen bericht of u een prijs heeft gewonnen.
 
De hoofdprijs heeft u al: een glimlach op het gezicht van onze gasten voor wie wij mooie momenten en activiteiten organiseren met uw steun!
 
Sylvia Babusch
Penningmeester De Zonnebloem afdeling Zeist
 
Bijdrage: 
Artikel: 

 

 Volgende column: Angst en beven

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.