prijs

Klerenwijf

Column
Op de Slotlaan werd feestelijk de tegel voor 'Vrijwilliger van het jaar 2023' gelegd voor vrijwilliger Marischka Verbeek, vanwege haar inzet bij de Weggeefwinkel Zeist. Marischka is verantwoordelijk voor de kledingafdeling bij de Weggeefwinkel, maar het meest afgenomen product is 'aandacht'.
tekst en foto’s: Erwin Hagen

Verhalenwedstrijd voor Literatuurprijs Zeist 2024

Oproep
Dit jaar organiseert Literair Zeist voor de achtste keer de Literatuurprijs Zeist: een open verhalenwedstrijd. Deelnemers kunnen tot uiterlijk 18 augustus 2024 met een niet eerder gepubliceerd verhaal meedoen aan de wedstrijd. De eerste prijs is € 350. De prijswinnende verhalen worden in een fraaie bundel gepubliceerd.
tekst: Ton Stok; foto’s: Mel Boas

Feestelijke uitreiking Zeister Vrijwilligersprijzen 2023

Artikel
In het sfeervolle Torenlaan Theater zijn de Zeister Vrijwilligersprijzen uitgereikt, traditiegetrouw op 7 december, de Dag van de Vrijwilliger. Als blijk van waardering werden alle genomineerden nog eens extra in het zonnetje gezet, waarna wethouder Laura Hoogstraten (GroenLinks) de winnaars bekendmaakte.
tekst: Hanneke Nooijen, foto: Erik Kottier

Stem voor de Zeister Vrijwilligersprijzen 2023

Oproep
De nominaties van de Zeister Vrijwilligersprijzen 2023 zijn bekendgemaakt. Van 13 november tot 3 december kan iedereen stemmen. Er zijn elf genomineerden in vier categorieën: Individueel, Cultuur, Maatschappelijk en Zorg & Welzijn. Op 7 december maakt wethouder Laura Hoogstraten de winnaars bekend.
tekst: Sabine Horsting

Frisse Pitch Night

Aankondiging
Tijdens de Frisse Pitch Night op dinsdagavond 10 oktober presenteren enthousiaste inwoners in het Torenlaan Theater hun idee om Zeist socialer, creatiever en duurzamer te maken. 5 pitchers maken kans op een prijs van € 1.000, en het publiek krijgt ook een stem.
tekst: Carol Dohmen; foto: Kaka Lee

Herman Wierenga opgenomen in de Walk of Fame

Artikel
Herman Wierenga, de Vrijwilliger van het jaar 2022, heeft zijn tegel gekregen in de Zeister Walk of Fame. Elke jaar krijgt de vrijwilliger van het jaar een tegel met naam in de Walk of Fame op de Slotlaan in Zeist. Winnaar van de prijs Herman Wierenga werd zo geëerd voor zijn inzet voor Samen Duurzaam Zeist.
tekst: Fons Pennings; foto: Sabine Horsting

1+1(gratis)

Column
“Zo, kijk eens!”, zei ze verheugd toen ze thuiskwam. “Ik ben net bij ‘Holland & Barrett’ geweest, een reformwinkel op de hoek van de Slotlaan en de Middellaan, ze hadden een mooie kortingsactie”.
tekst: Marcel Leenders; foto: Pixabay

Zeister Vrijwilligersprijzen: aanmelding van start

Oproep
Tot 2 oktober kunnen vrijwilligers en organisaties zich kandidaat stellen voor de Zeister Vrijwilligersprijzen 2022. Ook dit jaar zijn er een individuele prijs en drie groepsprijzen te verdelen. De categorieën bij de groepsprijzen zijn Cultuur, Zorg & Welzijn en Maatschappelijk.
tekst: Maartje Simons; foto: Mel Boas

Pages