VOLfest: Authentieke muziek uit de dorpen van Oeganda

4 maart 2023
tekst: Franka de Groot

Op vrijdag 17 maart speelt de Oegandese muzikant Daniel Okikor authentieke muziek uit de dorpen van Oeganda. Met zijn muziek heeft Daniel wereldwijd gereisd. Een muzikant met als doel tribale muziek te archiveren vanuit zijn roots in Oeganda. Daarnaast is Daniel ook een gedreven activist die met zijn ‘Beats Of Hope Africa’ een veeltal sociale projecten in Oeganda realiseert.
Het concert start om 19.00 uur in Wijkcentrum ‘t Volle Hof in de Torenflat (Laan van Vollenhove 12 B, 3706 AA Zeist). 

Kijk voor meer informatie en reservering op www.volfest.nl.

Betaal wat je kan
Wij vinden het belangrijk dat iedereen van muziek kan genieten en hanteren daarom het Betaal Wat Je Kan-principe. In onze ticketshop vind je diverse prijzen waaruit je zelf kan kiezen. Vergemakkelijkt een lager tarief je bezoek? Dan ben je vrij dat te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

VOLFest
VOLfest is een initiatief van de Stichting Jazz And World Zeist (JAW-Z) in samenwerking met MeanderOmnium en basisschool Wereldkidz Op Dreef. Topmusici van over de hele wereld treffen elkaar in de Zeisterse wijk Vollenhove voor een serie concerten in wereldmuziek, jamsessies en muzikale demonstraties. Bezoekers maken kennis met wereldmuziek die de mix van culturen in Vollenhove weerspiegelt, leren nieuwe klanken en instrumenten kennen én ontmoeten mensen uit de buurt. VOLfest wordt mogelijk gemaakt met ondersteuning van de Gemeente Zeist, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Het Jeugdeducatiefonds en De Van Tellingen-Pul Stichting.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.