Topmodel op Rode Loper Zeist

1 mei 2019
tekst: Janny Smits

Op zaterdag 20 maart werd voor de zesde keer het Rode Loper event in Zeist gehouden. Het was, net als vorig jaar, prachtig weer en de sfeer was heel gezellig met drukke terrassen en winkelend publiek. Op de ruim 500 meter lange catwalk paradeerden mannequins en dressmen van zowel modezaken als andere Zeister ondernemers. De Slotlaan was autovrij gemaakt, maar er stond wel een mooie collectie oldtimers van de Zeister Oldtimervereniging. Ook was er een Vers Markt op de Voorheuvel.

Alle keren was ik aanwezig bij dit originele en succesvolle evenement.

Ook al werk ik niet bij de HEMA, toch ben ik een vast model voor de modeshows en liep ik voor de tweede keer mee. Het event werd dit keer niet door een BN’er maar door de BCM’er (Bekende Centrum Manager) Hans van Aalst gepresenteerd. Hans praatte er vrolijk op los, hij liet geen stilte vallen en vertelde met veel overgave over de modellen en de deelnemende ondernemers.

Vooraf was ik nog snel naar kapsalon HaarZin op de Hogeweg gegaan. Toen eigenaresse Vanessa hoorde dat ik mee zou lopen met de Rode Loper bood ze me spontaan aan om mijn haar op te steken. Het werd een mooi half opgestoken kapsel, waar het team en ik heel tevreden mee waren.

Op de Rode Loper liep ik voorop, samen met de twee dressmen. Alle drie in witte kleding, de twee mannen met de grote opblaasfiguren, een rookworst en een tompouce en ik in het midden met het hondje Takkie. Daarna volgden de vijf mannequins met vijf jonge kinderen, waarvan er één zelfs op rolschaatsen was. Op de terugweg van de eerste catwalk was ik mijn team kwijt en liep ik alleen met Takkie terug. Het was gelukkig alleen Hans opgevallen.

Ik heb opnieuw ontzettend genoten van deze heerlijke dag, vooral door de reacties van het publiek, de gezellige sfeer, de camera’s, maar ook van de goodiebag als bedankje.

Het hoogtepunt van mijn dag was het prachtige commentaar van Hans van Aalst: ‘Wat zien de modellen er mooi uit en ook Janny, ik herken je wel: het Topmodel van de HEMA!’
 

Volgende column: CityGolf
 

Bijdrage: 
Column: 

Reacties

Bedankt Janny voor je mooie woorden!
Groeten Hans van Aalst

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.