Jubilarissen Zeister Mannenkoor

11 juli 2022
tekst: Jeroen Kooijman; foto: Jan Verdonk

Donderdag 7 juli jongstleden heeft het Zeister Mannenkoor zijn slotavond van dit seizoen beleefd in het Torenlaan Theater te Zeist. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn maar liefst 11 leden speciaal in het zonnetje gezet.

Vijf leden hebben een lidmaatschap van 12,5 jaar bereikt en drie leden zelfs 25 jaar. Daarnaast zijn er drie leden maar liefst 40 jaar lid van het Zeister Mannenkoor, zowaar een bijzondere mijlpaal waar uitgebreid bij stil werd gestaan. Op bovenstaande foto zijn alle 11 personen met hun oorkonde en/of speld in beeld gebracht.

Tevens werd er feestelijk afscheid genomen van voormalig voorzitter Wim den Heijer en vicevoorzitter / beschermheer Rudi Boekhoven. Met diverse verrassende acts en optredens werd teruggeblikt op een bijzonder jaar, waar Corona helaas ervoor heeft gezorgd dat er een flink aantal activiteiten geannuleerd moesten worden.

Later in dit jaar wordt er echter uitgebreid stilgestaan en aandacht besteed aan het 130-jarig bestaan van het Zeister Mannenkoor. Tevens hoopt het koor dan wederom het jaarlijkse kerstconcert te kunnen verzorgen in de kerk van de Evangelische Broedergemeente te Zeist. Maar eerst maakt het koor zich op voor een koorreis naar Blankenberge in België. In Oktober zal men daar een aantal concerten verzorgen.

Er werd dus donderdag uitgebreid teruggeblikt maar er is voor de leden voldoende in de planning om na de vakantieperiode er vanaf eind augustus wederom met veel plezier en een gesmeerde keel weer tegenaan te gaan.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over het Zeister Mannenkoor:
Zaterdag klonk het Oekraïens volkslied in Zeist!

Meer over Rudi Boekhoven:
Oud-burgemeester Rudi Boekhoven vertelt

Volgende bijdrage:
De mooiste foto van: Marharyta Osipova

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.