Cuarteto Tangata

23 februari 2024
tekst: Johan Ehrlich

Het Cultuurpodium Den Dolder heeft voor vrijdag 15 maart een Argentijnse avond geprogrammeerd met Cuarteto Tangata.

Cuarteto Tangata brengt muziek vol passie. Professioneel, met veel ervaring, sprankelend en jong. Weemoed, melancholie, maar ook uitbundige en stuwende ritmes maken Tangata een feest voor uw oor, oog en gevoel.

De basis bestaat uit Jacqueline Edeling (bandonéon), Margreet Markerink (piano), Andrea Bentivoglio (viool) en op de contrabas Boris Franz. Samenwerking met de Argentijnse zanger José Rivero en de Nederlandse zangeres Jeannine Geerts geven de voorstellingen extra kleur en feest.

Tangata is reeds vele jaren in de Argentijnse tango gespecialiseerd. Zij vertolken op eigen wijze de tangomuziek van tango maestro's zoals Piazzolla, Plaza, Pugliese, Troilo, Salgan en Cobian. Daarnaast speelt Trio Tangata eigen tango-composities, geschreven door Margreet Markerink, de pianiste van het trio.

Vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur staat een tango-workshop voor beginners gepland. Na de pauze van het concert zelf kunnen liefhebbers meedansen op de live-tangomuziek! Aanvang concert 20.00 uur.

Om uw plaatsen te reserveren
Toegangskaarten kosten € 20 per persoon (inclusief 2 drankjes). Aanmelden kan via info@cultuurpodiumdendolder.nl onder vermelding van de naam en datum van de uitvoering. Na overmaking van het bedrag op NL 07 RABO 0146033914 ten name van Cultuurpodium Den Dolder krijgt u een bevestiging van ontvangst en reservering. Voor leden van ASZ/PCOB geldt een gereduceerd tarief van € 17,50 per ticket. Resterende kaarten zijn bij de entree te verkrijgen via een pinbetaling.

Meer informatie vindt u op onze website.

Graag weer tot ziens op vrijdag 15 maart 2024 a.s. in de Maria Christina Kerk Dolderseweg 123-B in Den Dolder!
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Cultuurpodium Den Dolder:
Cultuurpodium Den Dolder

Meer muziek:
Jazzcafé Zeist: Lotz, Beets en Kappeyne

Volgende column:
Meer vet dan spier

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.