Verbinding

22 februari 2020
tekst: Marcel Leenders; foto: Pixabay

Onlangs werd ik, samen met een aantal andere columnisten, uitgenodigd door de redactie van het Zeistermagazine voor een gezellige borrel en brainstormsessie.

Het was op het voormalige terrein van de psychiatrische instelling ‘Altrecht’ in de bosrijke omgeving van Den Dolder. Een toepasselijke plek voor dit gezelschap bevlogen schrijvers en columnisten, dacht ik op een gegeven moment, zoals wij daar met zijn allen in die kamer zaten, in een kring stoelen even divers als wijzelf.

Maar hoe divers ook, uiteindelijk bleek dat er welzeker sprake was van een gemeenschappelijke factor. Namelijk dat wij allemaal over dezelfde bevlogenheid beschikken, hetzelfde doel voor ogen hebben, en de wil delen om onze talenten, columns en verhalen in te zetten voor de Zeister samenleving.

De inwoners van Zeist niet alleen te informeren, verwonderen en verbinden. Maar vooral bewust te maken van het feit dat wij ons niet anders dan zeer gelukkig mogen prijzen dat wij in zo’n mooie, natuurlijke, schitterende, unieke en prachtige omgeving wonen als Zeist.

Dus ik zou zeggen, voelt u zich geroepen om mee te doen, mee te denken, te schrijven, te lezen, te inspireren en motiveren? Laat het ons dan weten!

 

 Volgende bijdrage: Lenteconcert

 

Bijdrage: 
Column: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.