Open Podium in Torenlaan Theater

30 september 2023
tekst: Vicky Kuyk

Zondagmiddag 15 oktober organiseert CultuurZeist het tweede Open Podium van dit seizoen in het Torenlaan Theater. Deze keer met optredens van Troubadour Boudewijn Hansen, JB Bacon, The Milk, Judith de Haan en Robbert Recourt.

Boudewijn Hansen is een echte troubadour. Zingend weet hij op alles om zich heen ter plekke een lied te maken. Wat hij afwisselt met prachtige eigen en bekende Nederlands en Franse chansons.

JB Bacon is een man met een gitaar en een stem in de geest van Neil Young, Bob Dylan, Eddie Vedder en Kurt Cobain.

The Milk maakt soul in een eigentijds jasje en een knipoog naar de 70’s. Van dromerig en sensueel tot sassy en funky brengen ze zowel eigen werk als onverwachte covers.

Judith de Haan brengt muzikale kleinkunst over hoop, onvermogen, zwembadkluisjes en alles daar tussenin. Met elektrische gitaar, alledaags absurdisme en heel veel vragen.

Robbert Recourt brengt (beroepsmatig) muzikaal theatrale bezoeken aan zorginstellingen, voornamelijk voor menen met een hersenaandoening. Daarnaast schrijft en zingt hij Nederlandstalige liedjes die je zou kunnen omschrijven als ernstig met een luchtige knipoog.

De toegang is gratis. Aanvang 15.00 uur. Het Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Aanmelden via www.cultuurzeist.nl. Daar vind je ook meer informatie.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over CultuurZeist:
CultuurZeist

Binnenkort ook in het Torenlaan Theater:
Wilde honing

Volgende bericht:
De toestand van de liefde / Berk

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.