Open Podium in het Torenlaan Theater

11 februari 2023
tekst: Vicky Kuyk

Zondagmiddag 5 maart organiseert CultuurZeist weer een Open Podium in het Torenlaan Theater. Daar zullen drie optredens plaatsvinden met zang met een cabareteske inslag en er is een jongleeract.

Anouk Kragtwijk schrijft artikelen voor NRC, columns voor Haarlems Dagblad, satire voor De Pin, erotische fictie en een boek. Ze staat op het podium met liedjes, grappen en een wijzende vinger. Wat ze ook maakt, bijna altijd is ze een te felle moraalridder die eigenlijk heel bang is om niet aardig gevonden te worden.

César Léger is 21 jaar en jongleert sinds zijn zesde. Hij heeft op een circusschool gezeten en na een pauze van 6 jaar jongleert hij weer.

In haar programma ‘Kruimels in mijn bed’ geeft Noortje u een inkijkje in een stuiterend en niet te stuiten brein. Eén blikje coming-of-age, drie bakjes liefde, een scheutje ongemak en een klodder gebrek. De tijd dringt, dus laten we samen even keihard ontspannen. Muziek!

De toegang is gratis. Aanvang 15.45 uur. Het Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Aanmelden via www.cultuurzeist.nl. Daar vind je ook meer informatie.

Het volgende Open Podium is op zondagmiddag 2 april, eveneens in het Torenlaan Theater.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over CultuurZeist:
CultuurZeist

Binnenkort ook in het Torenlaan Theater:
Wieke tot nu toe

Volgende artikel:
Stijldansdemonstratie tijdens ASZ lustrum

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.