Open Podium: Utrechts Blaastrio en Van Troje

21 januari 2023
tekst: Vicky Kuyk

Zondagmiddag 5 februari organiseert CultuurZeist het derde Open Podium van dit seizoen in het Torenlaan Theater. Daar zullen vier optredens plaatsvinden.

Om 14.15 en 15.00 uur treedt het Utrechts Blaastrio op. Het trio bestaat uit fluit, klarinet en basklarinet. Op het programma staan gevarieerde karaktervolle stukken van componisten uit de 18e (Bach, Händel) tot en met de 20e eeuw (Koepke, Olivadoti, Ostransky en Piazzolla).

Om 15.45 en 16.30 uur volgt twee keer een optreden van Van Troje, die Nederlandstalige rock speelt. De band maakt eigen liedjes die speciaal voor deze middag in een semi-akoestisch theaterjasje zijn gestoken. Voor liefhebbers van bands als Van Dik Hout, De Dijk, Bløf, The Scene, Tröckener Kecks en Gorki.

Voor het Open Podium is de toegang gratis. Deze editie van het Open Podium is opgenomen in het programma van Gluren bij de Buren 2023. Het Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Aanmelden via www.cultuurzeist.nl. Daar vind je ook meer informatie.

Overige data van het Open Podium in het Torenlaan Theater: 5 maart en 2 april 2023, ca. 15.45 uur, altijd na afloop van de Jong Talent concerten. 
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer van CultuurZeist:
Kunstroute Zeist in actie voor Oekraïne

Binnenkort ook in het Torenlaan Theater:
When Jazz meets Chanson

Volgende artikel:
Schoolfruit dankzij Winteractie

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.