Open Podium in Torenlaan Theater

23 mei 2024
tekst: Jantsje de Boer; onderste foto: Jaime Korbee

Zondagmiddag 7 april organiseert CultuurZeist weer een Open Podium in het Torenlaan Theater. Deze keer treden een zanger-liedjesschrijver, een duo en een kleinkunstenaar op.

AndorTv is kleinkunst met piano, gitaar en zang. Met zelfgeschreven liedjes verwondert Andor zich over zichzelf en de wereld om hem heen.

Adriaan Dorresteijn en Willem Jacobs zijn beide singer-songwriters en brengen vanmiddag een programma dat bol staat van levenslust, ervaring, liefde en heimwee.

A mysterE is een geraffineerde, sterke en gedreven singer-songwriter en brengt zijn liedjes zelfverzekerd en met een bijzonder sympathieke uitstraling.

De toegang is gratis. Aanvang vanaf 15.30 uur. Voorafgaand aan het Open Podium vindt in het Torenlaan Theater een JongTalent concert plaats met talentvolle leerlingen van KunstenHuis Idea, dat om 14.00 uur begint.

Het Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Aanmelden via www.cultuurzeist.nl. Daar vind je ook meer informatie.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Binnenkort ook in het Torenlaan Theater:
Sexteto Recuerdo

Ook leuk:
Boek & Film: La Nuit du 12

Volgende bijdrage:
Hart voor Verkeer

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.