Beauforthuis voert actie voor muziekprieel

28 mei 2021
tekst: Janna Kröse

Van 28 mei tot en met 5 juni voert het Beauforthuis actie voor de bouw van een muziekprieel. Het theater hoopt zo een buitenpodium in de tuin neer te kunnen zetten om bezoekers ook deze zomer van muziek te laten genieten. De campagne is onderdeel van de jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds, de oudste collecte van Nederland.

Het Beauforthuis wil weer muziek laten klinken. Met de bouw van een multifunctioneel muziekprieel in de tuin hoopt het cultuur terug te brengen in de buurt. Het ontwerp voor een toekomstbestendig en multifunctioneel buitenpodium ligt klaar, zodat bezoekers violen tussen de vogels of bossanova tussen de beukenbomen kunnen ervaren. Ook als de concertzaal straks weer als vanouds bezocht kan worden, blijft het muziekprieel staan.

Al sinds 1989 is het podium aan de Woudenbergseweg een plek waar de natuur- en cultuurliefhebbers van Zeist en omstreken terecht kunnen. Het podium biedt ruimte aan muziek en cultuur in de breedste zin van het woord. En aan musici, zowel beginnend, als met kilometers ervaring. Met 3500 euro aan donaties kan er een gebouw worden gerealiseerd waardoor er weer gezongen en genoten kan worden. Wilt u het Beauforthuis steunen bij dit project? Doneren kan vanaf 28 mei via beauforthuis.nl/anjeractie. Uw gehele donatie komt via het Cultuurfonds ten goede aan het Beauforthuis.
 

 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over muziek in het Beauforthuis:
Idool ontmoeten

Meer over muziek buiten:
Concert met de hond

Volgende artikel:
Adriaan van Dis en Jessica Durlacher in Zeist

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.