Kerstmarkt op de Sparrenheuvel

12 november 2022
tekst: Miranda van der Horst; foto: Pixabay

Op 29 november organiseert Thuiszorg Het Centrum samen met Royal Care een Kerstmarkt van 14 tot 20 uur op de Sparrenheuvel 10 in Zeist. De markt vind plaats op het parkeerterrein van gebouw A. Deze Kerstmarkt is voor iedereen vrij toegankelijk.

Er is een diversiteit aan verschillende kramen: thee van Isa, Sherpa heeft een mooi aanbod van kaarsen, houten kerstornamenten, windlichten, Rosemarie’s kunstatelier, Oriflame, sieraden, nursing gadgets van My Mitella, wijnen, port, champagne, likeuren, tapas planken, (kaas) fonduesetjes, vers gebrande noten, kazen met verschillende kruiden, fudge, canolli, bellini en lederwaren van Toni Perotti. De Vogelbescherming staan met 2 kramen en is tevens het goede doel van deze Kerstmarkt.

Ook aan de inwendige mens is gedacht: Richard Klooster staat er met zijn overheerlijke poffertjeskraam. Verder natuurlijk erwtensoep, bospaddenstoelensoep (ook om mee te nemen), broodjes worst en appelbeignets. Koffie en thee is geheel gratis voor iedereen. Uiteraard ontbreken de warme chocomelk en Glühwein ook niet. Dit alles uiteraard weer perfect verzorgd door De Gruiterij uit Hilversum.

Met de kerstmarkt wil Thuiszorg Het Centrum een gezellige activiteit organiseren voor haar medewerkers én voor de buurt waar ze sinds een jaar zitten met het hoofdkantoor en de planning van de teams van omgeving Amersfoort en Utrecht / Zeist. Op de kerstmarkt kunnen medewerkers zelf een kerstpakket samenstellen, en er wordt een goed doel onder de aandacht gebracht dat gesteund kan worden. Dit jaar is dat goede doel de Vogelbescherming, die ook in Zeist zit.

Thuiszorg Het Centrum bestaat sinds 2004 en is actief in Maassen, Vleuten, De Meern, Utrecht, Den Dolder, Zeist, Bilhoven, De Bilt, Driebergen, Amersfoort, Leusden, Nijkerk,  Harderwijk, Ermelo en Arnhem voor het verlenen van thuiszorg op maat. Royal Care vult dit aan met Palliatieve en Terminale zorg op maat bij de client thuis en verleent daarnaast thuiszorg in Kennemerland  en het Gooi.
 

Bijdrage: 

 


Meer over kerstmarkten:
Treinramp met kerst

Meer activiteiten rond kerst:
Kerstconcerten in Dickens-stijl

Volgende artikel:
Tuin-deelproject in Griffensteyn

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.