JongTalent concert met Lucie en Moos

17 februari 2023
tekst: Maaike van der Werff

Op het JongTalent concert van zondagmiddag 5 maart in het Torenlaan Theater treden Lucie en Moos op.

Lucie de Jong is 12 jaar. Op haar zevende ging ze 1,5 jaar op ukelele les en leerde ze akkoorden en strummen van popliedjes en eerste melodieën. Daarna volgde een jaar gitaarles, ‘wereldmuziek’, vooral op zicht en gehoor van een gitarist in Vianen (Frank de Kleer, 't Pakhuis). Vorig jaar volgde ze klassiek gitaarles in Driebergen van Sofia Plate, waar ze noten leerde lezen. Op dit moment heeft ze les van Cees Sax uit Austerlitz, waar ze zich vooral Flamenco en Spaanstalige muziek, speelt, wat ze zelf erg mooi vindt.

Moos (artiestennaam van Morris Verbree) is 14 jaar oud. Hij heeft al eens eerder in de Muziekschool Kromme Rijn in Bunnik opgetreden. Moos zit al circa zes jaar op theaterles. Hij heeft zijn debuutalbum vorige zomer gereleased op spotify en andere streamingsdiensten. Hij is nu bezig met een EP. Moos zal deze middag zingen, onder andere zijn tracks, ‘Dans Feest’, ‘Plan B’ en ‘Omarm!’.

Het volledige programma is op de dag van het concert verkrijgbaar aan de zaal. Het JongTalent concert begint om 14.00 uur, ontvangst vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Het JongTalent concert vindt plaats in het Torenlaan Theater, Torenlaan 38 in Zeist. Deze concerten zijn een samenwerking van CultuurZeist en het Torenlaan Theater.

Na afloop van het JongTalent concert is er een Open Podium met een optreden van drie verschillende artiesten.

Meer informatie over de JongTalent concerten en het Open Podium op www.cultuurzeist.nl.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Direct aansluitend op het Jong Talent:
Open Podium in het Torenlaan Theater

Meer over CultuurZeist:
CultuurZeist

Volgende bericht:
Amerikaanse rootsrock in Poppodium De Peppel

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.