Jagger naar Zeist

19 september 2021
tekst: Herma Luiten

Op vrijdag 1 oktober 2021 komt Chris Jagger, de broer van Mick Jagger van The Rolling Stones, naar Zeist. Samen met de countryband Kentucky Snake Oil treedt hij op in Poppodium De Peppel. Verwacht een heerlijk avondje muziek met eigen werk van beide artiesten gemixt met covers van o.a. Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams en Mumford & Sons. De deuren aan de Montaubanstraat 106 gaan open om 20.30 uur (aanvang 21.00 uur) en kaarten zijn voor € 13,- verkrijgbaar via www.peppel-zeist.nl

Kentucky Snake Oil
Swingende fiddle, spetterende banjo, meerstemmige zang en een ritme waarbij je niet kunt blijven stilzitten: Kentucky Snake Oil brengt een energieke mix van bluegrass, country en Amerikaanse folkmuziek. Swingende traditionals waar je niet stil bij kunt blijven zitten worden afgewisseld met sfeervolle nummers die beelden oproepen van klassieke westerns.

Chris Jagger
Special guest is creatief multitalent Chris Jagger (ja, de broer van Mick!). Hij schreef onder andere mee aan liedjes op de albums Dirty work (1986) en Steel Wheels (1989) van The Rolling Stones. Zijn nieuwste album Mixing Up The Medicine is deze maand uitgekomen. In 2019 vonden de musici elkaar in een stampende jamsession en de beide stijlen klikten meteen. Ze kwamen dan ook al snel overeen om samen een aantal exclusieve concerten te geven.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over De Peppel:
De mooiste foto van: Janny Smits

Ook Lennon was in Zeist:
Lennon in Zeist

Volgende column:
Een boekenbon voor een man

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.