Albumpresentatie ISLE 8 oktober in Beauforthuis

ISLE is een nieuw Nederlands dreampop-duo, dat al je zintuigen meeneemt op reis. Eén van de leden is Arjan de Wit. De oplettende lezer kent hem ook als bandlid van het uit Zeist afkomstige Canvas Blanco. Met muziek die ook hier verbeeldingskracht oproept. Arjan herschept folk, indie en klassieke elementen tot een volstrekt origineel geluid.

De betoverende stem van kompaan Lise Low doet denken aan stijliconen als Kate Bush en Björk. Breekbaar, maar met veel intensiteit. In combinatie met een tamelijk bijzonder lichtdecor dat reageert op klanken en handbewegingen, neemt ISLE je mee naar hun eigen universum.

In het Beauforthuis presenteren ze hun debuutalbum. Hier snijden ze persoonlijke, maar tegelijkertijd ook universele thema’s aan zoals de zoektocht naar je eigen persoonlijkheid. De sferische soundscapes en orkestrale arrangementen vormen de kers op de taart. 

Een aantal journalisten is reeds gevallen voor ISLE, getuige onderstaande quotes:

One of the most exciting new artists coming out of Europe at the moment, ISLE are making a claim across the continent as one of the most unique and innovative new artists around.’ – Fame Magazine (april 2021)

ISLE doet soms denken aan een wat zachtere, lievere versie van Portishead’ – MusicMaker (maart-april 2021)

8 oktober, Beauforthuis
Aanvang 20.15 uur  
Voor verdere info zie: https://podium-beaufort.nl/evenementen/isle/

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Volgende bijdrage:
Project TAAL!!

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.