Bezoek de Zeister Brouwerij DBBT

Kom kijken en proeven bij de brouwerij en ontdek onze Zeister speciaalbieren. Iedere laatste vrijdag van de maand openen wij de deuren van onze brouwerij voor bezichtiging. Woudenbergseweg 19 D4. Het bezoek bij de brouwerij is alleen toegankelijk indien u vooraf heeft gereserveerd. 

Rondleiding Zeister Brouwerij DBBT (Dutch Brewery and Beer Trading)
Onze gids neemt u mee in de wereld van onze Bierbrouwerij. U krijgt informatie over de geschiedenis van het bedrijf, het assortiment van de Brouwerij en we laten zien hoe ons bier gemaakt wordt. Onze gids laat de stappen zien die bij bier brouwen komen kijken. Het Brouwhuis, de ketels, de bottellijn, de vergistingsruimte en de lager-ruimte. Er wordt veel gesproken over bier.

Proeverij
Na de Rondleiding is het tijd om ons heerlijke Zeister Speciaalbier zelf te gaan proeven. Dit proeven vindt plaats in de brouwerij zelf en in het proeftest-ruimte van onze brouwerij. U krijgt een proefplankje met vier heerlijke Zeister DBBT speciaalbieren. Met bijpassende bites ernaast. Ruiken, kijken, proeven, beoordelen van onze bieren en heeft u tijd om vragen te stellen aan onze gids. 

Heeft u liever een alcoholvrije versnapering, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een kop koffie of thee, of een glas fris. Na afloop is er mogelijkheid tot het inkopen van uw favoriete Zeister bier.

Wanneer?
Wij organiseren iedere laatste vrijdag van de maand een bezoek aan de brouwerij. Aanvang is 16:00 uur tot 18:00 uur. De groep zal maximaal bestaan uit 15 deelnemers om de regels van het RIVM goed in acht te kunnen nemen. Dus wees er snel bij. 

Hoelang duurt het?
De rondleiding en uitleg duurt ongeveer 45 minuten. Daarna wordt er geproefd en veel gedebatteerd over de smaken van het bier. Ontvangst met een proefplankje en een lekkere versnapering.

Wat kost het?

Bezoek aan onze Zeister Brouwerij
De kosten voor dit bezoek zijn € 15,00 per persoon.   

Helaas is het voor ons alléén mogelijk om betalende gasten mee te nemen tijdens het bezoek. (Dit i.v.m. het maximaal aantal personen dat aanwezig mag zijn in de Brouwerij)

Hoe reserveren?
Voor bezoek aan de brouwerij kunt u online reserveren via website van onze Proeflokaal Brewers aan de Slotlaan 314 (tegenover de Jumbo). U kunt ook telefonisch of via Messenger reserveren wij sturen u dan een tikkie. U kunt ook langskomen in het Proeflokaal Brewers aan de Slotlaan 314 om uw reservering te maken.

Voorzorgsmaatregelen en aanpassingen omtrent het coronavirus

  • Wij hanteren de regels van het RIVM betreffende hygiëne in ons proeflokaal en op het terras. Er is desinfectiegel aanwezig bij ingang van het terras en wij verwachten dat u uw handen desinfecteert bij binnenkomst.
  • Bij binnenkomst vragen wij u gebruikt te maken van het ontsmetting schoenen-bad en uw handen te desinfecteren aan het begin van de brouwerij. Er is voldoende ruimte in de Brouwerij voor de aangepaste groepsgrootte van 15 personen. Geef elkaar ook die ruimte!
  • Houd minimaal 1.5 meter afstand van elkaar.
  • Was regelmatig uw handen.
  • Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid vragen wij u thuis te blijven. Indien u toch onze Brouwerij bezoekt zijn wij genoodzaakt u de toegang te ontzeggen. 
  • Het is alleen mogelijk om met de pin te betalen. 

 

Volgende bijdrage: Alma Mahler

 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.