kringloop

Kringloopwinkel De Ketel deelt cheques uit

Artikel
Kringloopwinkel De Ketel uit Den Dolder heeft de eerste twee cheques uitgedeeld aan goede doelen. De Ketel is een tijdelijke kringloopwinkel, gevestigd in het oude ketelhuis op de W.A. Hoeve. De initiatienemers beloofden de opbrengst te schenken aan goede doelen in Den Dolder.
tekst: Petra Koek; foto’s: Martine Scholte

De Verbinding

Column
Laatst fietste ik op de Van Reenenweg toen er plotseling een nieuw winkeltje opdoemde. De Verbinding, stond er op de pui. Aan de hand van de goederen die buiten stonden concludeerde ik dat het om een zaak in tweedehands producten ging. Ik stapte af om de verbinding aan te gaan met oprichter Peter van der Vlist.
tekst en foto’s: Maarten Bos

Kringloop Den Dolder feestelijk geopend

Artikel
Op vrijdag 26 april is de nieuwe Kringloop in Den Dolder feestelijk geopend door wethouder Walter van Dijk, met bubbels en gebak, en zelfs een zonnetje erbij. Ga je in de meivakantie lekker je huis, je schuur of je zolder opruimen? En kom je spullen tegen die nog prima bruikbaar zijn? Breng ze langs bij Kringloop De Ketel!
tekst en foto’s: Inke van den Boogert

Kringloop De Ketel

Interview
Op 26 april krijgt Den Dolder de eerste eigen Kringloopwinkel: Kringloop De Ketel. Goed nieuws voor iedereen die het leuk vindt om te snuffelen in de tweedehandsspullen en van duurzame koopjes houdt. In dit artikel praten we met de initiatiefnemers: Corien van Keulen en Nynke de Jong.
tekst en foto’s: Inke van den Boogert

Straatfeest

Gedicht
Stadsdichter Jan-Paul Rosenberg schreef voor het afscheid van burgemeester Koos Janssen het gedicht 'straatfeest'. Hij droeg het voor op 15 december bij het afscheidsbezoek van Koos Janssen aan De Kringloop in Zeist. Daar werd hem ook het bundeltje overhandigd met alle stadsgedichten tot nu toe.
tekst: Jan-Paul Rosenberg; foto's: Jaap de Kruijff