Optreden Trevira2000 in De Wijngaard

15 mei 2022
tekst: Jan Veerkamp

Met een prachtig optreden hebben de inwoners van Verzorgingshuis De Wijngaard in Bosch en Duin onlangs genoten van vele mooie liedjes uit vooral de 60- en 70 jaren. Zowel in het Engels als Nederlands, onder professionele begeleiding van Paul Geurts als dirigent en van Abel Bakema als pianist. Zeer enthousiast waren de mensen en ook wij als koor genoten van de reacties van ons publiek.

Zangers en zangeressen gevraagd
Helaas is ons koor in de coronaperiode geslonken. We willen graag weer een groter koor vormen. Het koor heeft ongeveer 30 leden, bestaande uit sopranen, alten en baritons. We willen ons koor uitbreiden naar ongeveer 40 personen. In alle groepen willen we graag versterking, met het accent op de baritons, zowel mannen als vrouwen. Wie van zingen houdt in een gezellig koor met een beetje ambitie en denkt dat hij/zij kan zingen, wordt uitgenodigd om een aantal repetities bij te wonen en zich daarna eventueel aan te melden als lid.

Trevira2000 repeteert op maandagavond in Zeist in het Helicongebouw aan de Socrateslaan 22A, van 20.00 uur tot 22.00 uur. Het repertoire bestaat voornamelijk uit popliedjes uit de jaren ‘60 en ‘70, maar er is ook ruimte voor nieuwe liedjes. Bij uitvoeringen zingen de koorleden de tekst uit het hoofd.

Trevira2000 bestaat 25 jaar. Vanwege corona is de jubileumuitvoering in het Torenlaantheater in Zeist verplaatst naar november 2022. Nieuwe leden kunnen meezingen met de jubileumuitvoering.

Voor meer inlichtingen
Bel J. Donze: 030-6948318, ga naar www.trevira2000.nl of ga op Facebook naar Trevira-Tweeduizend-Gemengd-Koor
Contact: secretaristrevira2000@gmail.com

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Trevira2000:
Trevira2000 zoekt Baritons

Meer over De Wijngaard:
Balans

Volgende bijdrage:
Brocante Tuin Fair bij Slot Zeist

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.