Maltha studiecoaching bestaat 38 jaar, maar hoe vieren ze het in deze tijd?

Maltha studiecoaching bestaat 38 jaar, maar hoe vieren ze het in deze tijd?

Het is natuurlijk voor iedereen een hele bizarre tijd, maar Maltha studiecoaching is er ook in deze periode, no matter what, voor haar leerlingen. Binnen twee dagen waren alle diensten omgezet naar online, zodat alle leerlingen nog steeds geholpen kunnen worden. En deze week bestaat Maltha studiecoaching alweer 38 jaar! Maar hoe vier je dit heugelijke feit in deze lastige tijd?

Een digitaal feestje
Al 37 jaar worden de verjaardagen van Maltha studiecoaching op alle vestigingen van Maltha, Maltha insCool en bij Studie Nanny/Coach aan huis gevierd. Dit jaar is anders, zoals het voor iedereen anders is. Toch wil Maltha studiecoaching dit speciale moment niet helemaal voorbij laten gaan. Alle collega's, terecht, zijn trots op het 38 jaar bestaan van Maltha. Al meer dan 40.000 kinderen zijn geholpen bij hun schoolwerk en hebben zelfvertrouwen meegekregen voor hun toekomst. Bij Maltha studiecoaching is het belangrijkste dat leerlingen ondersteund worden met alle hulpvragen met betrekking tot het schoolwerk. De begeleiding die geboden wordt is op maat, bij Maltha studiecoaching weten ze als geen ander dat elk kind uniek is. Zeker in deze onzekere tijd, waarin ieder kind ook anders reageert, blijkt de op maat begeleiding (op afstand) erg belangrijk.

Wie jarig is trakteert
In deze tijden merken ze bij Maltha studiecoaching een enorme stijging in de vraag naar online huiswerkcoaching en online bijlessen. Leerlingen moeten nu zelfstandig thuis aan de slag en dit blijkt toch niet altijd makkelijk te zijn. Ook structuur aanbrengen in deze tijd van thuis zitten en minder uren online les hebben, blijkt niet voor iedereen makkelijk. Wij hebben daarom een mooi cadeau voor elke leerling die zich inschrijft voor online huiswerkcoaching.

"Sanne is nu 4 dagen begonnen met de online huiswerkcoaching en het gaat super! We hebben opeens een heel gemotiveerd meisje thuis. Ze zag het hiervoor even niet meer zitten, maar ze is door de dagelijkse contactmomenten met haar studiecoach helemaal opgebloeid en kan weer structuur aanbrengen in haar schoolwerk. Onze dank is groot."

Omdat alles begint bij het creëren van overzicht en het maken van een goede planning, krijgt elke leerling er een online studievaardigheidstraining gratis bij! Op deze manier kunnen zij thuis, online, alles leren over studievaardigheden. Om de ouders tegemoet te komen worden er geen administratiekosten berekend én wordt er een heerlijk taartje bezorgd om met het hele gezin te delen.

Speciale verjaardag verrassing
En omdat Maltha studiecoaching deze feest week nog extra speciaal willen maken, hebben ze deze week een verrassing voor alle leerlingen in heel Nederland.

"Onze complimenten dat Thomas binnen 1 dag weer huiswerkcoaching had online. Ook zijn online bijles gaat fantastisch. Dank voor het behouden van zijn studieritme, zo waardevol, zeker nu!"

Hier alvast een tipje van de sluier: omdat Maltha studiecoaching als geen ander weet dat alles begint bij een goede planning en het aanleren van studievaardigheden, hebben ze een mooi online product beschikbaar voor alle leerlingen van de basis- en de middelbare school. Hou de social media van Maltha studiecoaching goed in de gaten of ga naar hun website. #samenstaanwesterk

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
www.malthastudiecoaching.nl
030-2293579
info@instituutmaltha.nl
https://www.facebook.com/MalthaStudiecoaching
https://www.instagram.com/malthastudiecoaching

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.