Training Duurzame Dakcoach

11 juni 2023
tekst: Wesley Dorrius

Vind je het leuk om met je buren aan de slag te gaan met het verduurzamen van de daken, en kun je hiervoor wel wat kennis en inspiratie gebruiken? Meld je dan aan voor de training Duurzame Dakcoach. We organiseren twee avonden voor deze training. De eerste avond zal inhoudelijker van aard zijn, de tweede avond gebruiken we voor het uitwisselen van ervaringen en leren van elkaar.

Doelgroep
Deze training richt zich op mensen die samen met andere inwoners van Zeist actief willen bijdragen aan het verduurzamen van hun daken.

Programma
Op de eerste avond nemen verschillende leveranciers van duurzame daken zullen ons mee in dit boeiende onderwerp en uitgebreid uitleggen over de diverse soorten duurzame daken, de technische aspecten waar rekening mee gehouden moet worden, de kosten en potentiële subsidies. Naast het behandelen van de inhoudelijke aspecten, zullen we ook bespreken hoe je als coach je buren kunt enthousiasmeren. Bovendien zullen we je een uitgebreid overzicht geven van alle onderwerpen die behandeld worden door het Servicepunt Duurzame Daken. Tijdens de tweede avond zullen we de inzichten van de coaches verzamelen en gezamenlijk onderzoeken wat er nodig is om de meer buurtinitiatieven voor duurzame daken te realiseren.

Opgeven en informatie
Je kunt je nu alvast opgeven, dan ontvang je bericht van ons wanneer het programma definitief is. Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.
Aanmelden: https://www.nmu.nl/project/training-duurzame-dakcoach/

Praktische informatie
Datum: Exacte data worden zo snel mogelijk bekend gemaakt
Tijd: 19:00 – 21:00
Locatie: Bezoekerscentrum De Boswerf, Prins Bernhardlaan 3, 3708 BR Zeist
Kosten: gratis

Deze training wordt aangeboden door Aan de slag met uw dak (Gemeente Zeist) en Servicepunt Duurzame Daken Zeist (de Natuur en Milieufederatie Utrecht)
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


De NMU organiseerde eerder:
Een duurzaam dak, hoe doe je dat?

Meer over verduurzamen:
Evelien bespaart!

Volgende artikel:
Raadslid aan het woord: David Tompot

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.