De Lokalist

Advertentie

Alles van jouw lokale winkeliers met 1 bestelling in huis!
Stel dat je niet de mogelijkheid hebt om naar jouw favoriete lokale winkeliers te gaan, dan doen wij, www.lokalist.nl, dit graag. We halen de bestelde boodschappen op en bezorgen dit vanaf 3,95 euro, maandag t/m zaterdag bij je thuis. Ook online bestellen voor een bedrijf, kennissen en familie is mogelijk en zo steun we samen de lokale middenstand.

Alle Lokale winkeliers samen online
Online winkelen bij jouw favoriete winkels kan lastig zijn. Niet allemaal hebben ze een webshop, ze komen ook niet tegelijk bij je thuisbezorgen en bovendien moet je meerdere keren de handeling van online shoppen en betalen verrichten. Met De Lokalist komen alle winkeliers online bijeen en krijg je de specialiteiten van iedereen in één keer thuisbezorgd.

Bespaar tijd en geld
We snappen dat je bij de ene bakker de tompoezen koopt en bij een ander je oud bruin gesneden haalt. Een rondje langs jouw favoriete winkels kost veel tijd, laat staan in een anderhalve-meter-rij aansluiten en je betaalt meestal ook nog parkeerkosten.

De bekende kwaliteit nu altijd in huis
Heb je overdag weinig tijd, dan wil je nog wel eens uitwijken naar een supermarkt,
want die zijn wel elke avond open. Dit hoeft niet meer met De Lokalist.
Nu bestel je supermakkelijk online alle specialiteiten van jouw lokale winkeliers.

Niet alleen voor jezelf
Natuurlijk kun je ook de boodschappen voor je ouders online bij de bekende winkeliers bestellen en zo samen de lokale middenstand steunen. Dit geldt ook voor de lunches, koffie, fruit of complete borrels voor het bedrijf waar je werkt. Het is allemaal handig te bestellen bij De Lokalist, net als alle hapjes en drankjes voor je verjaardagsfeest.

 

Volgende bijdrage: RunningZeist organiseert hardloopevenement op 20 september

 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.