Autunno Benefiet Concert 2022

7 oktober 2022
tekst: Bregtje van Aalten; foto: Marco Borggreve

Op vrijdag 4 november vindt het jaarlijkse Autunno concert plaats in de kerk van de Broedergemeente in Zeist. Het belooft weer een mooie muzikale avond te worden, waarbij alle opbrengsten ten goede komen van het goede doel.

Dit jaar zet de Rotary op Seyst zich in voor lokale projecten met de nadruk op jeugd, zoals bijvoorbeeld de renovatie van het schoolplein samen met scholieren van de Meerklank Speciaal Onderwijs te Zeist.

Programma 2022
Op vrijdag 4 november kunnen liefhebbers van klassieke muziek weer een avond lang hun hart ophalen. Het Autunno Ensemble speelt een subliem programma onder leiding van dirigent Arjan Tien. Als soliste op altviool treedt Dana Zemtsov op.

 • Ulvi Cemal Erkin (1906-1972)
  Sinfonietta voor Strijkers
 • Michael Kugel (1946)
  Concert voor Altviool en Strijkers
 • Béla Bartók (1881-1945)
  Divertimento voor Strijkorkest
 • Kara Karayev (1918-1982)
  Drie Miniaturen

Autunno Ensemble
Het Autunno Ensemble is een strijkorkest bestaande uit ongeveer dertig zeer ervaren amateurmusici aangevuld met enkele beroepsmusici. Elk jaar maakt het Autunno Ensemble begin november een tour door Nederland en doet daarbij onder meer Zeist aan.

Toegangskaarten
Deze compleet verzorgde avond is inclusief koffie met lekkernijen in de pauze en een gezellige borrel nadien. Iedereen is van harte welkom.
De opbrengst gaat volledig naar goede doelen die door deze Rotaryclub worden ondersteund. Voor info, zie www.rotary.nl/opseysttezeist/autunno

De gemakkelijkste manier om toegangskaarten te kopen is via Ticketkantoor.nl. U ontvangt dan na betaling meteen digitale kaarten. U kunt ook kaarten aan de ingang van de concertzaal kopen. U bent dan echter niet verzekerd van een plaats. 

Locatie

Kerk van de Evangelische Broedergemeente

Adres

Zusterplein 20, 3703 CB Zeist

Datum

Vrijdag 4 november 2022

Tijd

20:15

 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over activiteiten van Rotary op Seyst:
Streekbier Festival in het Walkartpark

Meer over De Meerklank:
Paraplu

Volgende bericht:
Vuur en IJs

 

Voeg een reactie toe

Plain text

 • HTML tags zijn niet toegestaan.
 • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
 • Regels en paragrafen breken automatisch af.