Operette Trial by Jury met high tea

17 maart 2022
tekst: Tom de Beer

Op zondag 10 april kunt u bij Antropia genieten van de operette Trial by Jury. Het concept van de culturele zondag is simpel: samen de voorstelling kijken en gezellig aan lange tafels eten met een speciaal culinair thema. Bij de voorstelling Trial by Jury is dat natuurlijk een High Tea! Je kan zomaar naast één van de spelers zitten, of een mede-cultuurliefhebber uit de regio die je anders nooit zou spreken.

Trial by Jury
Op 10 april treedt de Gooise Operette voor het eerst op in Antropia met vrolijk muziektheater. Zij presenteren de eenakter Trial by Jury, gezongen in de Nederlandse taal, waardoor de grappen en intriges goed te volgen zijn.

In het verhaal bemoeit het koor zich als jury en journalisten met een rechtszaak, geleid door een niet al te nuchtere rechter. De kwestie gaat over liefde en overspel, met aan het einde natuurlijk…. geluk!

Trial by Jury van Gilbert & Sullivan wordt voorafgegaan door wervelende highlights uit operettes van dezelfde componisten. U verlaat de zaal na afloop gegarandeerd met een brede glimlach!

Voor meer informatie over de Gooise Operette: www.gooiseoperette.nl

High-Tea
Table d’Hôtes wil zoveel zeggen als ‘Bij ons aan tafel’. We eten en drinken samen aan lange tafels, Zo kun je de andere gasten of artiesten beter leren kennen en praten over de voorstelling.

De High Tea bestaat uit vers gezette smaakvolle theesoorten en koffie. Etagères gevuld met bijvoorbeeld; bananenbrood en walnoten, huisbereide dark chocolate ‘no sugar’ truffels, bourbon vanille, fijne patisserie zoals fudge, worteltaartjes en rozencake, scones met wild geplukte bramenjam, omeletten muffins, groene asperges, gedroogde tomaat en geitenkaas, mini broodjes met onder andere pulled oesterzwam, gravad lachs, scharreleitjes salade met eitjes van ons landgoed, kalfsgebraad en boerenkaas. Broodcupjes gevuld met verse tonijnsalade met appel of knollensalade. Tussendoor een soepje of bouillon van het seizoen en diverse kaassoorten van onze kaasmakers uit de regio.

Zondag 10 april
Start voorstelling: 15:00 uur – tickets € 17,50 inclusief koffie of thee in de pauze
Start high tea: 14:00 uur – tickets voorstelling inclusief high tea € 37,00
Bestel u kaarten hier: https://events.flextickets.nl/event/antropia-trialbyjury

En houd de agenda van Antropia in de gaten voor nog meer culturele evenementen!

Antropia bevindt zich op Landgoed De Reehorst, pal naast NS-station Driebergen-Zeist, en is slechts 500 meter verwijderd van de afslag Zeist aan de A12.
U kunt parkeren in de Q-Park Station P+R Driebergen-Zeist.

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Volgende artikel:
Peiling versus uitslag

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.