Theaterschoolleerlingen spelen de sterren van de hemel

24 april 2024
tekst en foto’s: Monique Vermeer

In de maanden maart en april speelden leerlingen uit verschillende kindertheatergroepen toneel en musical van de Theaterschool van KunstenHuis Idea de sterren van de hemel. De samenwerking tussen docenten en spelers maakte dat er twintig uiteenlopende voorstellingen te zien waren, waarin de inbreng en ideeën van de leerlingen van grote waarde was.

Trots
Teamleider van de Theaterschool Leander Zimmerman is erg blij met de voorstellingen. “De stukken hebben een duidelijke eigen insteek, en laten zien hoe divers onze theatercursussen zijn. Er was veel ruimte voor de eigen ideeën van de spelers, waardoor de thematiek echt voor hen is gaan leven. Volgend jaar starten er weer verschillende nieuwe toneel- en musicalcursussen kinderen en jongeren. Ik hoop dan ook dat er veel jongeren naar de voorstellingen komen kijken, het geeft een mooi kijkje in onze theaterkeuken.”

Wil je net als deze kinderen ook op het toneel staan? Vanaf medio augustus starten er weer diverse groepen musical, toneel en toneel. Kijk voor meer informatie op https://kunstenhuisidea.nl/theater, vanaf juni staat het nieuwe cursusaanbod online.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over jeugdtoneel:
Kindertheater in Zeist

Meer over KunstenHuis Idea:
KunstenHuis Idea

Volgende bericht:
Sterk aan het stuur: gratis fitness voor Zeister chauffeurs

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.