Schonere lucht in het Torenlaan Theater

11 mei 2021
tekst en afbeelding: Torenlaan Theater

Het moment dat alles weer open mag komt langzaam dichterbij! Goede ventilatie daarbij is onontbeerlijk!

Van overheidswege worden strengere eisen gesteld aan luchtbehandeling, niet alleen in scholen en sportaccommodaties maar ook in theaters. Dus ook in het Torenlaan Theater! Daar zijn ze dan ook druk bezig met de aanschaf van een nieuw ventilatiesysteem.

Maar zoiets kost geld, heel veel geld, en daarom doen ze een beroep op u: help het Torenlaan Theater aan schonere lucht en doneer!

Dat kan op drie manieren:

1.   Doneer direct

Doneer bijv. € 10,- of meer via de doneerknop. Doneren gaat via iDeal, is veilig, en werkt op dezelfde manier als iets kopen op internet. Het bedrag dat u wilt doneren kunt u zelf aanpassen. Bij donaties boven de € 100,- ontvangt u 2 gratis concertkaarten voor een eerstvolgend concert van het Zeister Mannenkoor na coronatijd (hopelijk rond de kerst!).

2.   Doe mee met de obligatieregeling

Op de bank brengt je spaargeld momenteel niks op, en hier en daar duiken er al negatieve rentes op. Teken in op 1 of meerdere obligaties van het Zeister Mannenkoor en ontvang 2% rente op jaarbasis. In het kader van onze actie kunt u er echter ook voor kiezen om af te zien van rente.

Voor informatie en aanmelding, ga naar het intekenformulier.

3.   Periodieke schenking

Door een overeenkomst van periodieke schenking aan te gaan met het Zeister Mannenkoor – zonder dat daar een tegenprestatie van het mannenkoor tegenover staat – is het volledige jaarlijkse schenkingsbedrag aftrekbaar als gift in de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u dit melden aan penningmeester@zeistermannenkoor.nl, zodat beide partijen de schenkingsovereenkomst kunnen ondertekenen.

Het Torenlaan Theater hoopt op uw steun, zodat ze u binnenkort weer in grote getale kunnen ontvangen in het prachtig vernieuwde Torenlaan Theater, mét schone lucht!

Dank voor uw hulp!
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over het Torenlaan Theater:
Torenlaan Theater

Meer over schone lucht:
Groen voor mijn welzijn graag!

Volgende bijdrage:
Nieuwe fotoblogger: Peter

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.