Inschrijving Kunstroute 2024 geopend

6 april 2024
tekst: Dinie van Buuren; foto’s: Nel Barnier

De Kunstroute door Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist komt er weer aan. Deelnemers van vorig jaar krijgen automatisch een uitnodiging, maar we kunnen ons voorstellen dat er nog meer kunstenaars zijn uit de dorpen van de gemeente Zeist die denken “daar zou ik ook wel aan mee willen doen”. Als je autonome kunst maakt en woonachtig bent of een atelier hebt in een in de genoemde kernen, stuur dan een mail naar contact@kunstroutezeist.nl en je ontvangt alle informatie.

Elke kunstvorm is welkom, foto’s, sieraden, keramiek, stof, schilderen, beeldhouwen of houtbewerken. De inschrijving staat open op de website www.kunstroutezeist.nl vanaf 15 april en de kosten om deel te nemen zijn €40. Daarvoor krijg je een kunstenaarsprofiel, gedurende een jaar, op de website van de Kunstroute, flyers en een vlag en een affiche voor tijdens de route. Uiteraard haalt de organisatie alles uit de kast om de Kunstroute onder de aandacht te brengen van de inwoners van Zeist en omstreken.

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de eerste Kunstroute, toen nog Atelierroute geheten, in Zeist van start is gegaan en natuurlijk zoekt de organisatie nog een mogelijkheid om dit extra te vieren.

De opening van de Kunstroute is op zaterdag 5 oktober en die dag is ook de overzichtstentoonstelling, in het Torenlaantheater, waar iedere kunstenaar een werk kan exposeren. Je kunt dan zelf de hele dag aanwezig kan zijn om bezoekers te interesseren het weekend van 12 en 13 oktober in jouw atelier te komen kijken.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over de Kunstroute:
Kunstroute Zeist in actie voor Oekraïne

Meer over CultuurZeist:
CultuurZeist

Volgende bericht:
Boekpresentatie in De Groene Winkel

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.