Walk Art Markt 2024: doe mee met een kraam!

20 april 2024
tekst: Joke van der Leij; foto: Pien van den Bosch

Op zaterdag 24 augustus organiseert Cultuur Zeist de Walk Art Markt in het gelijknamige park aan de Slotlaan in Zeist. Ook dit jaar belooft het weer een gezellige markt te worden met een rijk en gevarieerd aanbod voor jong en oud. Aanmelden voor een kraam kan tot 15 mei. Wees er snel bij want de belangstelling is meestal groot!

De Walk Art Markt staat zoals altijd weer garant voor wervelende muziekoptredens en een gevarieerd aanbod van kunst en kunstnijverheid. Vorig jaar bezochten ruim 6000 bezoekers onze kleurrijke markt. Zowel het aanbod aan kramen en de kinderprogrammering als de spetterende muzikale- en theatrale optredens vielen bij velen zeer in de smaak. Natuurlijk doen we weer ons uiterste best om er ook dit jaar weer een bijzonder gezellige en aantrekkelijke markt van te maken. En daar kun je als kraamhouder van profiteren!

Breed publiek
Ben jij actief op het gebied van kunst en kunstnijverheid en wil je jouw aanbod onder de aandacht brengen van een breed publiek van jong en oud? Huur dan een kraam op de Walk Art Markt! Je kunt je hiervoor tot 15 mei aanmelden via de website van CultuurZeist. De kosten bedragen € 75,-- per kraam, inclusief twee koffiebonnen. Rond 22 mei hoor je of je een kraam krijgt toegewezen. Doe mee en meld je aan!

Alle actuele informatie over de Walk Art Markt en hoe je je kunt aanmelden voor een kraam, vind je op onze website www.cultuurzeist.nl onder de knop 'Evenementen'.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Over de editie van vorig jaar:
Walk Art Markt: volop genieten van kunst en muziek

Meer over het Walkartpark:
Walkartpark

Volgende bericht:
Math with Menno komt naar Zeist!

 

Reacties

Ik neem aan dat ik geen kraam meer kan huren.
Hoor graag van u.
Met vriendelijke groet
Fenny Wiss
Fenny’s Wollige Figuurtjes

E-Mail: fwiss@xs4all.nl
Tel. nr.: 06-15508400

Kan ik nog een kraam huren ?
Ik maak Pentekeningen en stond er meerdere jaren.
gerardkuit@kpnmail.nl
www.pentekenaar.nl

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.