Meet & Greet met Thomas Olde Heuvelt

11 december 2022
tekst: Olaf Tigchelaar

Grijp nu je kans om Thomas Olde Heuvelt te ontmoeten! Op woensdag 14 december is Thomas bij Kramer & van Doorn in de winkel voor een exclusieve Meet & Greet! Dé manier voor zijn vele fans om Thomas Olde Heuvelt even te ontmoeten, met hem op de foto te gaan en zijn boeken te laten signeten. Thomas neemt altijd de tijd voor zijn lezers, dus we hopen dat het lekker druk wordt. Maar let op: hij is er maar een uurtje, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Thomas Olde Heuvelt brak internationaal door met zijn thriller Hex, die inmiddels in meer dan 30 landen uitgebracht is.

Deze maand verscheen zijn nieuwe boek: November, een moderne twist op het klassieke faustiaanse pact, waarin Thomas Olde Heuvelt een ongekend duistere inkijk in de menselijke ziel geeft. Een spectaculair nieuw hoogtepunt in zijn oeuvre!

Samenvatting ‘November’
Welkom in Lock Haven, Washington, waar de gelukkigste straat van de Verenigde Staten zich bevindt. Als je door Bird Street zou wandelen, zou je zien dat het de bewoners voor de wind gaat, want er staan kasten van huizen. En als je de bewoners zou ontmoeten, dan valt het op dat ze allemaal oprecht gelukkig zijn. Ze hebben succesvolle carrières, doen precies de dingen die ze altijd al wilden doen en ze zijn allemaal gezond. Fysiek, mentaal én spiritueel: het zijn stuk voor stuk vitale, weldenkende en – de meesten van hen althans – ruimhartige mensen. En hun kinderen? Die zijn perfect. Ieder van hen is getalenteerd. Een belofte. Je zou kunnen zeggen dat het de bewoners van Bird Street iets té goed gaat.

Tot het november wordt. Dan breken de Donkerder Dagen aan. Luana en Ralph weten het, en hun kinderen Kayla en Django ook. Ieder jaar in november slaat hun geluk om en worden ze juist overvallen door ongeluk. Daar zijn de pijntjes, de domme pech, de financiële tegenvallers. Periodes van ziekte, mentale verwarring en depressie. Meestal niets onoverkomelijks, maar de Donkerder Dagen kunnen ze elk jaar maar beter uitzitten. Na een week of vier is het voorbij en keert het geluk terug... maar wel tegen een prijs.

Iemand moet sterven in de bossen achter hun huis. Gebeurt dat niet, dan grijpt het onheil om zich heen. En elk jaar stellen Luana en Ralph zich de vraag: hoeveel is een mensenleven waard?

Meet & Greet
Wat: Meet & Greet Thomas Olde Heuvelt
Waar: Boekhandel Kramer & van Doorn, Zeist
Wanneer: woensdag 14 december 2022
Tijd: van 17:00 tot 18:00 uur
Toegang: gratis
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over thrillerschrijvers:
Moordende hitte

Meer over Kramer & van Doorn:
Kramer & van Doorn

Volgende bijdrage:
Raadslid aan het woord: Martine Folkersma

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.