Win een Zeister kinderkookboek!

1 juni 2019
tekst: Susan Gerritsen

Dit voorjaar lanceerde ik het kinderkookboek Sunny Good Food. Nog niet eerder verscheen zo'n rijk geïllustreerd kookboek voor de allerkleinsten. Alle kinderen van 2 tot plusminus 10 jaar kunnen hier hun creativiteit op los laten op hun eigen niveau. Samen met sterrenchef Sunny gaan de kinderen op avontuur en maken de lekkerste gerechten. Spelactiviteiten zoals het tomatendoolhof, het kijk-in-je-buikspel en een heus diploma vullen de recepten aan.

Waarom nu juist een kinderkookboek? Ik merkte dat al heel jong (ook mijn 3) kleine kinderen dolgraag meekijken met papa of mama naar het schouwspel in de keuken. Ze pakken een krukje erbij willen alles meedoen. Een klein kinderkeukentje wordt soms aangeschaft om hen zoet te houden in hun eigen speeldomein. Veel liever nog blijven ze naast de grote mensen staan om mee te kijken, te kliederen en te proeven. Speciaal voor deze nieuwsgierige kinderen maakte ik dit kookspeelboek.

In Sunny Good Food vind je soms ingrediënten die net even anders en veelal vegetarisch zijn, omdat variatie in voeding voor kinderen belangrijk is. Dit is echt iets wat me aan het hart gaat. Als je op jonge leeftijd al met een grote variatie in voeding wordt geconfronteerd, ben je veel eerder ook als volwassene geneigd op die variatie voort te bouwen. Het is mijn missie vanuit mijn onderneming Sunny Road (www.sunnyroad.nl) families te inspireren een groen en gezond leven te leiden en met dit boek probeer ik juist dat te doen.

Is je kind een echte moeilijke eter? Ook dan is dit echt een boek voor jou. Ontdek samen een nieuwe passie en ga aan de slag met de regenboogjes, de kraakverse crackers, een oranje-bovendiner of de hartige cake. Door het kind mee te laten helpen (en proeven!) leert het veel, zal het eerder zijn of haar bordje leegeten en bovenal trots zijn op het resultaat. Hoe mooi is het als je plezier, zelfvertrouwen én gezondheid kunt meegeven met koken!

Sta jij al te trappelen met Sunny Good Food aan de slag te gaan? Vertel dan in een reactie onderaan deze pagina waarom jij Sunny Good Food wilt ontvangen! Vul ook je volledige naam en emailadres in (email wordt niet gepubliceerd). Ik zal zelf de twee winnaars kiezen en de boeken persoonlijk overhandigen.

Kan of wil je niet wachten hierop? Je kunt het boek ook direct bij mij bestellen op www.sunnyroad.nl. Bij mij thuis kun je dan een gesigneerd exemplaar ophalen.

Susan Gerritsen (1982) groeide op in Noord-Holland en woont al jaren met haar man en 3 zonen in Zeist. Ze studeerde internationaal milieurecht en is eigenaar van haar onderneming Sunny Road (www.sunnyroad.nl). Sunny Good Food is haar tweede boek na 'Let's go green, dé lifestyle gids voor een groen, eerlijk en gezond leven' (2015). Volg Susan op Instagram: @sunnygoodfood en @sunnyroadnl

 

Volgende artikel: Home Run
 

Bijdrage: 
Artikel: 

Reacties

Ik zou dit boek graag winnen voor mijn dochter marinthe, een ware chefkok in de dop. Totaal stapeldol op haar boek van rudolph, maar vaak zijn de recepten net te ingewikkeld om te lezen en te bereiden. Tijd voor frisse wind in de zeilen! Wij kunnen niet wachten om de eerste nieuwe gerechtjes te proberen en te showen...

Jacco Scheffer Ik zou deze kado geven aan mijn vader die wanneer hij kookt er altijd een van mijn neefjes of nichtjes is om hem te helpen bij het koken (oppas opa en oma) en op die manier kan het nog beter gestimuleerd worden dat (gezond) koken heel belangrijk is!

Heerlijk. Ik wil met mijn twee kieskeurige eters gaan koken. Ze zijn 6 en 7 dus zou moeten kunnen. Een gezellig kookboek komt dan zeker van pas

Ik zou heel graag dit leuke kookboek willen winnen voor mijn zoontje van 3 jaar. Een lastige eter op zijn tijd en ik probeer eten aantrekkelijk te maken zodat het wel lukt. Hij is veel op de moestuin te vinden van opa en oma en leert daar al zoveel.

Wil dit boek heel graag winnen voor mijn dochter Suus Freen.Zij maakt van iedere maaltijd een feestje voor mijn kleinzoon

Zou dit boek graag winnen voor mijn dochters. Beide koken graag en doen papa na. Die is chef kok :-)
Maar zelf echt recepten bedenken is nog net te moeilijk dus dit boekje is erg welkom.

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.