Chansons, gedichten en akoestische kleinkunst op het Open Podium

25 maart 2023
tekst: Vicky Kuyk; foto boven: Louise Wilbrink

Zondagmiddag 2 april organiseert CultuurZeist weer een Open Podium in het Torenlaan Theater. Deze keer met optredens van Mozaïek Theater, dichter Coen Cuijpers en de rockband Inkhorn Controversy.

Mozaïek Theater wordt gevormd door zangeres Renate Sonneveld en haar combo. Ze zingt Nederlandstalige chansons in de sfeer van Liesbeth List, Jacques Brel en Herman van Veen.

Inkhorn Controvers speelt zowel Nederlands- als Engelstalige songs. De stijl is te omschrijven als een combinatie tussen akoestische alternatieve pop/rock en kleinkunst.

Coen Cuijpers zei in 2019 zijn baan en huis op en rende met rugzak van Gennep naar Palermo voor de positiviteit. Onderweg vroeg hij welke kleine dingen hij voor anderen kan doen. Hij schreef een boek over zijn hardloopreis ‘Hardloopreis van geluk’ (2021). Over het onderweg zijn maakte hij de dichtbundel ‘Zwerver zonder wekker (2022).

De toegang is gratis. Aanvang 15.45 uur. Het Open Podium is toegankelijk voor zangers, dichters, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten die hun talent willen delen. Aanmelden via www.cultuurzeist.nl. Daar vind je ook meer informatie.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Voorafgaand aan het Open Podium:
JongTalent: viool en piano

Binnenkort ook:
Boek & Film: Avec amour et acharnement

Volgende artikel:
Renovatie L-flat succesvol afgerond

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.