Zeister Muziekdagen 2021

30 juni 2021
tekst: Russell Postema

Zeister Muziekdagen staat te popelen om de deuren wagenwijd open te zetten! De kaartverkoop is begonnen en gaat razend snel. Het is tijd om het prikkelende bezielde musiceren live te beleven, om je muzikaal te laten meevoeren met de adembenemende kamermuziekklanken van onze topensembles en solisten. Tussen 14 en 28 augustus gaat het gebeuren, met een line-up van klinkende namen: Jerusalem Quartet, Belcea Quartet, Goldmund Quartett met pianiste Nino Gvetadze, Alma Quartet met Jörgen van Rijen en Ruysdael Quartet met cellist Joachim Müller-Crepon. 

Ontdek ook de aanstormende jonge generatie kamermusici bij de Jong Talent Concerten en Masterclasses. En, vergeet niet het wijnconcert, de familieconcerten, filmvoorstellingen of de ‘Zeister Muziekwandeling’ te bezoeken. Voor het volledige programma en kaartverkoop zie www.zeistermuziekdagen.nl

De concerten vinden plaats in de sfeervolle kerk van de Evangelische Broedergemeente gevestigd in de monumentale gebouwen op het Broeder- en Zusterplein, die langs de oprijlaan van het Slot Zeist zijn te vinden. Samen met het Slot vormen deze historische panden een uniek architectonisch geheel. Met de klinkende muziek van de Zeister Muziekdagen wordt dit twee weken lang het culturele hart van Zeist en de regio.

Concerten worden ook gegeven op verschillende andere locaties waaronder TivoliVredenburg, Kontakt der Kontinenten, het Beauforthuis en elders in de regio.

De concerten raken razendsnel uitverkocht, vooral nu de bezoekersaantallen vooralsnog beperkt zijn vanwege de Coronamaatregelen en nu het kan, iedereen naar de opwekkende beleving van livemuziek snakt. Bestel daarom meteen toegangskaarten via de site: www.zeistermuziekdagen.nl

14 - 28 augustus  
zomerfestival 
internationaal kamermuziekfestival & masterclasses
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


In 2019 was het ook een groot feest:
30 jaar Zeister Muziekdagen

Meer Zeister muziek:
Concert met de hond

Volgende artikel:
Bibliotheek en KunstenHuis gaan fuseren

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.