Media

 

Persbericht

Zeist, 13 september 2015

Doorstart Zeistermagazine.nl

Zeist – Op 1 september heeft Zeistermagazine.nl een doorstart gemaakt. Met een gebruikelijke editie. Met dank aan de webmasters Ronald Camstra en Rob Straat. Door het plotselinge overlijden van de vorige webmaster, Dusko Jovanovic, was het magazine sinds eind mei niet meer verschenen. We zijn dankbaar dat we het gered hebben. Aan het begin van de maand verschijnt de Nieuwsbrief die naar zo’n 1.000 vaste lezers gaat. Je kunt je opgeven voor die Nieuwsbrief via de voorpagina van www.zeistermagazine.nl

Een groeiende groep van medewerkers werkt mee. Schrijvers van columns, artikelen, recensies van boeken en restaurants, fotografen en anderen. Er is de stelling, de foto en de spreuk van de maand en er zijn toppertjes (10 tips om iets leuks te doen in Zeist) en de topper (één activiteit uitgelicht).

Zeistermagazine.nl bestaat nu 12 jaar. Het is een digitaal lokaal medium voor Zeist en haar buurtschappen en bedoeld voor alle Zeistenaren van hoog tot laag, van rijk tot arm, van jong tot oud.
Zeistermagazine.nl staat voor: positief, kritisch, interactief, sociaal, onafhankelijk, ondernemend en verrassend!
Het is een particulier initiatief en is onafhankelijk van welke (overheids)instelling dan ook. Het is een magazine over Zeistenaren met een open blik op de wereld. Het wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal vrienden.
 
Foto: Kees Linnenbank