Hoe denk jij over de komst van 5G?

Comments

Mijn belangrijkste reden om tegen 5G te zijn zijn gezondheidsklachten. Ook is er geen waarborg voor privacy.

Ik maak me zorgen dat iedereen blind vertrouwd op de ICNIRP normen. Deze houden alleen rekening met warmte- maar niet met andere biologische factoren, zijn niet onafhankelijk (van industrie) vastgesteld en bovendien in Nederland veel hoger dan in veel andere Europese landen.

Het voorzorgsbeginsel moet worden aangenomen, een voorbeeld:
"Brussels minister van Leefmilieu Alain Maron (Ecolo) wil niet overhaast tewerk gaan in het 5G-dossier. Net als zijn voorganger Céline Fremault (CDH) wil Maron eerst zekerheid over de impact van 5G-golven op de gezondheid van de Brusselaars."

Als er zoveel bezorgdheid is over de gezondheidsaspecten van 5G, dan kan die toch simpelweg worden opgelost door de wetenschappelijke rapporten die de onschadelijkheid aantonen op begrijpelijke wijze beschikbaar te stellen voor het grote publiek?
Daarnaast komt een deel van de bezorgdheid voort uit de rol van Huawei, lijkt me. Ook hier lijkt transparantie mij de oplossing.

Er is alleen onderzoek gedaan naar de thermische affecten en niet naar de biologische. Dat laat heel wat anders zien. De regering moet het voorzorgsprincipe hanteren;bij twijfel niet doen.

In Tsjernobyl was ooit een enge Kernramp maar de natuur doet het nu als nooit tevoren dit had niemand voorspeld.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.