Nieuws uit het KunstenHuis

 
Aanbieding: winter opstapcursus!

Geïnspireerd geraakt door zoveel mooie muziek en nu echt zelf een instrument leren bespelen of leren zingen? In de feestmaand december kun je voor een speciale prijs vier lessen kopen, voor jezelf of voor iemand anders: de winter-opstapcursus. De aanbieding loopt tot 7 januari, je betaalt dan 69,- ipv 79 euro. De lessen kun je tot juli 2019 verzilveren. Kijk hier voor meer informatie.

 

Decemberexpo voor het goede doel

Ook dit jaar organiseert KunstenHuis De Bilt-Zeist weer een expositie voor het goede doel. Zoek je nog een origineel en creatief cadeau voor de feestdagen? Kom dan langs bij de Decemberexpo!

Tijdens de Decemberexpo stellen docenten en cursisten beeldend werk beschikbaar voor verkoop. Ook leden van schildervereniging De Toets en Kunstkring BeeKk doen mee met deze actie, evenals andere beeldend kunstenaars uit de regio. De volledige opbrengst van het verkochte werk zal gaan naar de verschillende zorgprojecten van het KunstenHuis, zoals cursussen voor mensen met beginnende dementie en cursisten met psychische kwetsbaarheid. De prijzen van de kunstwerken variëren van € 5,- tot € 50,-.

De expositie vindt plaats in Zeist en in De Bilt, en loopt van 20 november tot en met 21 december 2018.

Zeist: Egelinglaan 2b, te bezoeken van maandag tot en met donderdag van 10.00-16.00. Bilthoven: Planetenplein 2, te bezoeken van maandag tot en met donderdag van 10.00-17.00.

Kijk hier voor meer informatie.

Kerstconcert en aanbieding muziekles

Een heerlijk evenement voor de decembermaand: het Kerstconcert van Muziekschool De Bilt-Zeist. Op zaterdag 15 december 2018, van 15:00 tot 16:15 uur, vieren we het kerstfeest met sfeervolle kerstmuziek verzorgd door de leerlingen en docenten van de Muziekschool. Daarnaast zijn er gastoptredens van stadsorganist Willem Harold Boog en een speciaal kerstkoor, dat gegarandeerd zal zorgen voor de meezingers. Dit jaar staat het concert in het teken van Café des Artistes, een bijzonder kunstproject dat sinds 2011 actief is in verschillende kinderziekenhuizen. Aanmelden voor het concert is niet nodig, op tijd zijn wel, want vol = vol! Meer info vind je hier.