Cursusaanbod 2018/2019

 

Cursusaanbod 2018/2019

Het nieuwe cursusaanbod van het KunstenHuis voor seizoen 2018/2019 is officieel geopend voor inschrijvingen! Met oude vertrouwde, maar ook splinternieuwe cursussen. Wat dacht u van BlinK (voor echte blazers vanaf 6 jaar), Jongleren op viool (vanaf 4 jaar), Oude Muziek, JazzMusical Dans, Textiel en Smartphone Fotografie.

Kijk op www.kunstenhuis.nl voor het totale aanbod en schrijf u in!

Zomerfort

Trakteer uzelf deze zomer op een dosis inspiratie! Van 23 juni t/m 29 juli presenteert de afdeling Beeldend van het KunstenHuis in samenwerking met Staatsbosbeheer een gevarieerde serie zomercursussen op Fort Ruigenhoek. Een bijzonder inspirerende locatie om onder begeleiding van een vakdocent van het KunstenHuis te schilderen, tekenen, fotograferen of beeldhouwen.

U vindt hier een overzicht van alle cursussen, in duur variërend van een dagdeel tot een weekend of een midweek.

Army Dreamers

Na het succes van ‘Romeo en Julia’ vorig jaar in het Slottuintheater presenteert KunstenHuis De Bilt-Zeist op 16 en 17 juni as. de voorstelling Army Dreamers, een bewerking van de musical Hair. Er wordt gespeeld en gedanst door leerlingen van de theater- en dansafdeling van het KunstenHuis én begeleid door een live band! Plaats: Slottuintheater, Zeist. Aanvang: 14:30 uur. Entree: een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Informatie: klik hier.

Namens alle Zeister podia:

Sounds of the City

Het is bijna zover: in het weekend van 22, 23 en 24 juni barst het muzikale festival Sounds of the City los! Een weekend vol muziek, dans en theater voor kunst- en cultuurliefhebbers van alle leeftijden. De zes culturele podia in Zeist presenteren vol trots een, grotendeels gratis toegankelijk, programma vol muziek, dans en theater voor alle leeftijden. Kijk op www.soundsofthecity.nl voor het programma.