Duurzaam Diner in de bieb!

 
14 november 2018

Hoeveel CO2 kost het om een avocado te produceren? Is een maaltijd zonder vlees echt zoveel beter voor het milieu dan een maaltijd met vlees? En hoeveel scheelt het om met lokale producten te koken? Antwoorden op deze vragen en veel meer krijg je tijdens Het Duurzame Diner op 14 november a.s.

Ontdek daar samen met andere kookliefhebbers uit Zeist de ‘Foodprint’ van je recept
Het diner start om 19.00 uur en vindt plaats in de bibliotheek van Zeist.

Je bent van harte uitgenodigd om van elkaar recepten te proeven, recepten uit te wisselen en om (onder leiding van een expert) in erachter te komen wat de milieu impact van je recept is.

Deelname is gratis. We horen wel graag dat je komt. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar jverhoeks@ideacultuur.nl

Wat moet je meenemen?
  * Je zelfgekookte, alledaagse maaltijd, in een magnetron bestendig bakje (deze kan je in de bieb opwarmen)
  * Het recept van de maaltijd