GOED JAAR

 
Vrijdag 8 februari 2019, 20:15 uur, € 22,50

Na zijn alom geprezen solodebuut “Nieuw” komt Paul de Munnik met zijn tweede soloprogramma ”Goed Jaar”. Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige tweede soloalbum loopt hij verder op het pad dat hij met “Nieuw” is ingeslagen.
Intiem, verhalend en vooral muzikaal theater.

Wat ligt er achter de volgende hoek? Wat verbergt dat bos daar in de verte?
Neem ik genoegen met wie ik werd, of kijk ik wat er nog meer te worden valt?
Ben ik nu eindelijk eens de meneer, die men mij steeds vaker noemt?

Hij loodst het publiek rustig en geestig langs de zaken die hem raken, en die hem inspireren tot dat wat hij het liefste doet, en waar hij zo luidkeels om bejubeld wordt; het zingen van de mooiste theaternummers. Van hemzelf, maar ook van anderen, omdat de fakkel ook doorgegeven moet blijven worden.
Na jaren van grote producties vindt Paul het heerlijk om in een kleinere bezetting, dicht bij de mensen te spelen. Deze voorstelling speelt Paul samen met een van Neerlands beste gitaristen, Wouter Planteijdt, dus u kunt er zeker van zijn dat u muzikaal niets te kort komt.

“Fluisterzacht of forte - de piano geeft hem vleugels.” (NRC Handelsblad ****)

NRC Handelsblad **** over zijn programma ‘Nieuw’:
“Hij vertoont een strikt persoonlijk soort weemoed waarvan de authenticiteit boven elke twijfel verheven is. (...) Fluisterzacht of forte – de piano geeft hem vleugels.”

Trouw *** over zijn programma ‘Nieuw’:
“Paul de Munnik is een eersteklas theaterzanger. Hij kan muzikaal uit de voeten met een tango, een stomende blues, een vleugje rock-‘n-roll en hij is qua interpretatie een geweldige chansonnier met zijn warme stem.”

regie: Koos Terpstra | piano en zang: Paul de Munnik | gitaar: Wouter Planteijdt
 
Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.