Kramer & Van Doorn

Boeken kopen in huiskamersfeer

Welkom op de pagina van boekhandel Kramer & van Doorn. De grote algemene boekhandel aan de Slotlaan in Zeist. Een boekhandel waar je terecht kunt voor een enorme collectie boeken, maar ook voor cadeau-artikelen, muziek en een goede kop koffie. 

Onze winkel is gevestigd aan de Slotlaan 221 in Zeist. Een winkel waar u boeken kunt kopen in huiskamersfeer. Waar u uitgebreid kunt rondkijken en de boeken door kunt bladeren op één van de leren banken, of op een comfortabele fauteuil bij onze haard. En ook de boekhandel waar u even kunt genieten van een heerlijk kopje koffie. Binnen, of buiten op ons terras.

Als grootste algemene boekhandel van de regio heb je natuurlijk een reputatie hoog te houden. Bij ons in de winkel (want daar helpen we u het liefst) kunt u terecht voor ieder boek dat u zoekt. Dat speciale cadeau waarmee u iemand heel blij wilt maken. Of die roman waar u al veel over gehoord heeft en u mee wilt wegkruipen op de bank tijdens een regenachtig weekend.

Wij staan er klaar voor. Want we vertellen u graag wat we lezen en welk boek we zo goed bij u vinden passen. Want dat is het voordeel van de boekhandel bij u in de buurt: we kennen u en weten met welk boek we u een plezier doen. 

En als we het onverhoopt niet hebben bestellen we het voor u. Snel. Want in bijna alle gevallen ligt het boek de volgende ochtend voor u klaar in onze winkel. Of (wanneer u online bestelt) bij u op de deurmat. Want ook online staan we ons mannetje. Kijkt u maar eens rond in onze uitgebreide webshop bovenaan deze pagina.

Maar u kunt bij ons terecht voor meer dan alleen boeken. Ook voor een selectie CD's en DVD's en -in het najaar- de mooiste kalenders en agenda's kunt u vanaf nu weer terecht in het centrum van Zeist. U moet maar eens komen kijken. Een winkel die uitdraagt waar wij voor staan: hart voor boeken, hart voor Zeist, hart voor u!

Klik hier voor het actuele nieuws van de maand!

Lees hier de column van Olaf Tigchelaar over Zomerlezen!

Boekhandel Kramer & Van Doorn

Slotlaan 221
3701 GE Zeist
030-6933033
info@kramerenvandoorn.nl
www.boekhandelkramerenvandoorn.nl

Openingstijden

Maandag 11.00 uur-18.00 uur
Dinsdag 09.00 uur-18.00 uur
Woensdag 09.00 uur-18.00 uur
Donderdag 09.00 uur-18.00 uur
Vrijdag 09.00 uur-21.00 uur
Zaterdag 09.00 uur-17.00 uur
Iedere laatste zondag van de maand: 12:00 - 17:00 uur